Forum u konstrukciji
4 posters
Strana 1 od 1
Forum u konstrukciji
Forum je u konstrukciji ali vidim da je izašao na google vrlo brzo. Krećemo ubrzo sa radom jer vidim da je skoro završeno.
Poslednji izmenio MasterHaosis dana Čet Okt 08, 2020 1:35 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Re: Forum u konstrukciji
Živeo Halloween!!!!
Dachendo- Moderator
- Broj poruka : 93
Datum upisa : 25.09.2017
Godina : 46
Ćao, Sonja! Da li si spremna za još jedan Halloween party 31. listopada?
Dachendo- Moderator
Predlažem da se napravi tema koja će se zvati Acine priče, a kao podtema Acina baba
Dachendo- Moderator
Acina baba je najbolja horor tema, kao i sta je jurilo Acinog caleta? Kucence
More, ono kad ga jurio kauboj na konju je najjače i na kraju reče babi: "Ma ćuti, omaja me nešto!"
Dachendo- Moderator
Da bre, baba igrala fudbal sa nemačkim lobanjama
Dachendo- Moderator
I ono kad smo išli sa Sonjom nas troje, pa kad se uplašio nešto, pa je potrčao nekolko metra niz ulicu, vratio se do čoveka i rekao mu ,,izvini brate mislio sam da si kuče" HAHAHAHAHAHHA
Te priče moraju da budu lepo upakovane, jer ljudi koji čitaju ovo, a nikad nisu slušali, ni videli Acu, neće moći da provale o čemu pričamo. Kakve nacističke glave? Kakav kauboj na konju? Mora tu da se napišu kompletne priče i da se što uverljivije to dočara čitaocu
Dachendo- Moderator
Kakve nacisticke lobanje? Kakvi konji? Moramo citaoce da navodimo kroz pricu i da im docaramo dozivljaje Acine porodice koji su i za horor i komediju.
Šteta što Aca nema dara za pisanje, inače bi to bile originalne autorske priče. Verovatno niko ne bi mogao da razume šta je hteo da kaže kad bi on napisao nešto na ovom forumu, ali valjda će Davor uspeti da nam na uverljiv način dočara neku njegovu priču, kao npr. Kauboj na konju (nešto me omaja), Čovek koji je iznenada nestao, Šutiranje nacističkih lobanja i slično
Dachendo- Moderator
Steta sto Aca ne ume da pise, jer bi bio odlican doprinos ovom forumu. Ima mnogo zanimljivih prica i desavanja i zanimljiv nacin analiziranja stvari.
Napraviću ja jednu temu sa njegovim pričama-odvalama, samo neću lično ime da mu pominjem. Dovoljno je samo -osoba koju dobro poznajemo
Davore ne cu da vam dosadjujem ali ima da ti se iskupim za ono sto si me uplasio kao mali
Kristjan- Član
- Broj poruka : 25
Datum upisa : 17.10.2017
hahahah sećaš se. Misli mda imam to snimljeno negde
Ej, ako pogrešiš u poruci, imaš ono dugme ,,edit" se zove, sa desne strane ,pored ,,citation multiple" i ,,quote". Na edit možeš da prepraviš već napisanu poruku, da ne pišeš dve od jednom
Ej, ako pogrešiš u poruci, imaš ono dugme ,,edit" se zove, sa desne strane ,pored ,,citation multiple" i ,,quote". Na edit možeš da prepraviš već napisanu poruku, da ne pišeš dve od jednom
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu