Kalupi za Halloween
5 posters
Strana 1 od 1
Kalupi za Halloween
Vidite šta sam naručio na Kupindu https://www.kupindo.com/Modle-i-kalupi/55847975_Modle-za-kolace-sa-temom-Noc-vestica-4-kom-Halloween
Za testo, za čokoladu, kolače, svašta...
Za testo, za čokoladu, kolače, svašta...
Re: Kalupi za Halloween
I evo za Komu pošto me je pitao, a i za ostale davide. Stiglo je danas vrlo profesionalno. Žuta boja samo ali nema veze.
Testirao sam na kačkavalju, tek trebam za testo i čokoladu da testiram. Duh je najbolji za kačkavalj što sam i očekivao jer ćemo duhove da stavimo preko Lidlove mini pice. Već imamo dva pakovanja, još dva da dokupimo.
Testirao sam na kačkavalju, tek trebam za testo i čokoladu da testiram. Duh je najbolji za kačkavalj što sam i očekivao jer ćemo duhove da stavimo preko Lidlove mini pice. Već imamo dva pakovanja, još dva da dokupimo.
MasterHaosis ::Testirao sam na kačkavalju, tek trebam za testo i čokoladu da testiram. Duh je najbolji za kačkavalj što sam i očekivao jer ćemo duhove da stavimo preko Lidlove mini pice. Već imamo dva pakovanja, još dva da dokupimo.
Zapravo super što si se setio za kačkavalj pošto bolje izgleda u odnosu na kolač kada bi se pravio.
Koma- Član
- Broj poruka : 46
Datum upisa : 25.10.2017
Evo kako izgleda na topljenoj čokoladi i na pici. Odvali se iz ležišta ako se natiska jer se čokolada zalepi za plastiku. To je za sečenje testa i mekanih kolača, nije kalup. Nisam to znao, zato sam testirao. Iako je odvaljeno, ja sam nastavi oda pravim i napravio sam duhove za mini pice začas. Veoma jednostavno. Ali ima problem, sve se deformiše na temperaturi, zato ćemo da ispečemo picu, i čim izvadimo, samo stavimo kačkavalj preko. Da nisam testirao večeras, nebismo znali to i pogrešili bismo.
Izgleda svetski!
Dachendo- Moderator
- Broj poruka : 93
Datum upisa : 25.09.2017
Godina : 46
Svidja mi se posebno kalup sa bundevama
Kristjan- Član
- Broj poruka : 25
Datum upisa : 17.10.2017
Mislim da bi dobro izgledalo da se naprska malo (ljute) aleve paprike na mesto gde su oči kako bi duhovi izgledali strašnije
Koma- Član
- Broj poruka : 46
Datum upisa : 25.10.2017
Može, može! Pizza da bude dobro zaljutena!
Dachendo- Moderator
- Broj poruka : 93
Datum upisa : 25.09.2017
Godina : 46
Ali pazite. Kačkavalj se ne peče sa picom jer se rastopi i izgubi oblik duha, nego ga stavimo nakon što izvučemo picu iz rerne. Tako da onda možemo alevu da stavimo unutra u oči ako baš hoćete. Samo, oči su male, teško da će se vidi crvena boja ali mislim da hoće.
Similar topics
» Halloween Fante kod nas
» Halloween Ordever
» Halloween Pice
» Halloween praznik
» Stihovi o Halloween-u
» Halloween Ordever
» Halloween Pice
» Halloween praznik
» Stihovi o Halloween-u
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma: