Boje korisnika na forumu
3 posters
Strana 1 od 1
Boje korisnika na forumu
To sam odavno trebao da uradim, sinoć kada sam sa Komom razgovarao koju boju da mu dam, on reče plava ili siva, pa sam ja rekao ajde plavo siva, pa je ispalo da se boja stapa uz pozadinu koja ima crne, bele i sive nijanse. Pa sam rešio da testiram boje koje ću već da ponudim novim ljudima da biraju. testirao sam neko vreme i izložio sam ih ovde. Te boje bi trebalo da se razlikuju jedna od druge i da se primećuju koliko mogu. Neke sam već standardne boje pojačao kako bi se imena videla bolje.
Evo 15 boja. Za sada mogu da se biraju neke za nove aktivne članove. Neke su zauzete.
Zauzete su, s leva na desno:
4. MasterHaosis
7. Koma
11. SonjaHorror
12. AcaJ
14. Dachendo
15. Kristjan
Slobodne boje su: 1,2,3,5,6,8,9,10,13.
NAPOMENA: Boje neaktivnim članovima koji nemaju mnogo postova (pogotovo koji dugo ne ulaze na forumu) mogu da se uklone i da se daju drugima koji su aktivniji i produktivniji. AcaJ je izuzetan slučaj. On je neaktivan, i ne verujem da će ikada doći ali on je specijalac, i njegove poruke zlata vrede, tako da će ostati boja da b ise njegovi postovi bolje primećivali. Možda ubuduće u zavisnosti od aktivnosti narandžastu boju dam nekom drugom, a za Acu ću napraviti novu, samo za njega. Otom potom. Ako Jovča hoće da učestvuje, dobiće i on neku od ponuđenih.
Evo 15 boja. Za sada mogu da se biraju neke za nove aktivne članove. Neke su zauzete.
Zauzete su, s leva na desno:
4. MasterHaosis
7. Koma
11. SonjaHorror
12. AcaJ
14. Dachendo
15. Kristjan
Slobodne boje su: 1,2,3,5,6,8,9,10,13.
NAPOMENA: Boje neaktivnim članovima koji nemaju mnogo postova (pogotovo koji dugo ne ulaze na forumu) mogu da se uklone i da se daju drugima koji su aktivniji i produktivniji. AcaJ je izuzetan slučaj. On je neaktivan, i ne verujem da će ikada doći ali on je specijalac, i njegove poruke zlata vrede, tako da će ostati boja da b ise njegovi postovi bolje primećivali. Možda ubuduće u zavisnosti od aktivnosti narandžastu boju dam nekom drugom, a za Acu ću napraviti novu, samo za njega. Otom potom. Ako Jovča hoće da učestvuje, dobiće i on neku od ponuđenih.
Re: Boje korisnika na forumu
Pozdravljamo svaki napor da se unapredi forum. Hajde da budemo jezivi i sareni
Zeleno je boja mladosti! Dachendo voli devojčice zelene, a i u duši je jedno veliko dete, tako da mu odabrana boja u potpunosti pristaje i pasuje.
Dachendo- Moderator
- Broj poruka : 93
Datum upisa : 25.09.2017
Godina : 46
Naravno da će biti vajde, one me prosto obožavaju!
Dachendo- Moderator
- Broj poruka : 93
Datum upisa : 25.09.2017
Godina : 46
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu