Plazma Grobovi
3 posters
Strana 1 od 1
Plazma Grobovi
I ovo je vrlo jednostavno napraviti. Pravili smo ga za dva Halloweena.
Treba vam male plazmice, po mogućnosti sa čokoladom, šibice, i čokolada za mešanje. Ukoliko su plazme sa čokoladom, vrlo malo će vam trebati čokolada, možda dve kockice, a ako su obične plazme onda više, da biste ih uvaljali u topljenoj čokoladi.
Šibicama odlomite/isecite deo sa fosforom, to bacite. Zatim ostatke šibice prepolovite, ne baš na pola, nego tako da jedan deo bude malo veći od drugog kako biste krst napravili. Krst ćete ili zalepiti lepkom, pa čekati da se osuši, ili zalepiti tečnom čokoladom jer će vam trebati u svakom slučaju kako biste prilepili za plazmu. Ukoliko je plazmica čokoladna, malo kapnite čokoladu na plazmu, i prilepite krstom. Ukoliko je plazmica obična, uvaljajte je u čokoladu, i samo zalepite krst.
NAPOMENA: Krstevi su samo vizuelni efekat, pre nego da pojedete plazmu obavezno sklonite krst!
Re: Plazma Grobovi
Da, to nam je bio bas nalet kreativnosti i ako se dobro secam to je bilo pre 2 godine. Plazma sluzi kao odlicna osnova, cokoladu je lako rastoptiti, a za krst morate da se snadjete.
Predlog: da se umesto šibica za krst stave grisini štapići pošto su jestivi.
Koma- Član
- Broj poruka : 46
Datum upisa : 25.10.2017
E može i to. Prošle godine mislim da smo krst pravil isa belom čokoladom, samo ga nacrtaš. Grisini su slani, mada očistimo ih od soli, oni pardon su dobri.
Ili još bolja ideja! Imaš punjene grisine sa onim dugačkim kikirikijem unutra što liči na gumicu za povezivanje za tegle. To je ukusno a nije baš slano, mislim da je neutralno.
Ili još bolja ideja! Imaš punjene grisine sa onim dugačkim kikirikijem unutra što liči na gumicu za povezivanje za tegle. To je ukusno a nije baš slano, mislim da je neutralno.
Pa da, nesto sto je jestivo je bolja ideja. Ovako se mucis da pricvrstis sibicu koju posle i bacis.
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu