Mini Pani Halloween izbor 2020
5 posters
Strana 1 od 1
Mini Pani Halloween izbor 2020
TEMA OZNAČENA KAO VAŽNA JER SE TIČE NAŠE ORGANIZACIJE!
Mini Pani kod nas, preko puta škole Dušan Radović je dobio Halloween izbor. Lepo su se prilagodili prazniku. ja sam razočaran što nema one glave kao prošle godine, đavo, frankenštajn, veštica i lobanja, ali zato ima drugi izbor, ima noviteta. One čokoladne tikve kao u omotu mi se sviđaju. Ima i dalje nuklearne žvake i te stvari.
Ako su vam male slike kliknite na njih da se zumiraju
Mini Pani kod nas, preko puta škole Dušan Radović je dobio Halloween izbor. Lepo su se prilagodili prazniku. ja sam razočaran što nema one glave kao prošle godine, đavo, frankenštajn, veštica i lobanja, ali zato ima drugi izbor, ima noviteta. One čokoladne tikve kao u omotu mi se sviđaju. Ima i dalje nuklearne žvake i te stvari.
Ako su vam male slike kliknite na njih da se zumiraju
Dachendo and Koma like this post
Re: Mini Pani Halloween izbor 2020
Sasvim solidna ponuda za Halloween u toj radnji kod škole, dobro je što ima i novih stvari, mada možda su mogli da nabave i to što smo imali prošle godine, ali šta je tu je. Ja ću da odem do Lidla i kupiću nešto od onog što nije zaokruženo na slici koja je objavljena. U slučaju da naletim na nešto zanimljivi i van Lidla, kupiću i to.
Dachendo- Moderator
- Broj poruka : 93
Datum upisa : 25.09.2017
Godina : 46
Svidnja mi se ponuda, sve zigleda lepo i ukusno .Gumene bombone i nukrealne zvake su mi paznju prikupile
Kristjan- Član
- Broj poruka : 25
Datum upisa : 17.10.2017
OVO NAM NEDOSTAJE! Sve u jednom! I koske, zubi, i 4 glave koje smo imali prošle godine (veštica, frankenštajn, đavo i lobanja) za kojima žalim!
Na žalost, ovoga puta nema. Kažu da postoji šansa možda da stignu glave, ali je pitanje.
Ovo sve super izgleda. Imaju veliki izbor.
Jovcha- Početnik član
- Broj poruka : 6
Datum upisa : 08.10.2020
Svratio sam do Mini Pani malopre. Imaju neke oči, drugačije nego ovde i u Lidl, i imaju neka Zombi jaja. Nisam stigao da slikam bila gužva. One glave iz Španije nisu stigle kaže.
Kristijan će da svrati da vidi da uzme nešto sitno tamo
Kristijan će da svrati da vidi da uzme nešto sitno tamo
Koma likes this post
Similar topics
» Mini Pani 2019 Halloween izbor
» Candy Universe Halloween izbor 2020
» Lidl Halloween 2020
» Cineplexx Halloween 2020
» Film za Halloween 2020
» Candy Universe Halloween izbor 2020
» Lidl Halloween 2020
» Cineplexx Halloween 2020