Gde kupiti maske, dekoraciju i ostalo
3 posters
Strana 1 od 1
Gde kupiti maske, dekoraciju i ostalo
Nis je jako slab po ovom pitanju. Sem nekoliko kineskih radnji sa manje-vise istom i ogranicenom ponudom, nema nicega. Jedina dobra stvar sto je sve prilicno jeftino. Secam se da su maske 100-200 din.
Sto se tice kupovine dekoracije, to prakticno i ne postoji u Nisu. Ove godine sam preko Aliexpresa narucila neke stvari, ali nije jos sve stiglo.
Sto se tice kupovine dekoracije, to prakticno i ne postoji u Nisu. Ove godine sam preko Aliexpresa narucila neke stvari, ali nije jos sve stiglo.
Re: Gde kupiti maske, dekoraciju i ostalo
U Nišu je još i dobra ponuda kakva je druge. Premda sam i uvranju video slične stvari po kineskim robnim kućama. Ima neke maske, kostimi, oružija, i neke sitne dekoracije kao što su one tikve plastične što se kače negde, ili fluorescentni kosturi što se sklope i zalepe negde da svetle u mraku, ili fluorescentne stvari (kao zvezdice samo što su Halloween oblici), ili neke kartonske stvari što se razvuku i okače, sve u svemu vrlo slabo. Videću uskoro da slikam ako mogu gde šta nađem i po kojoj ceni.
Zato je Aliexpress i majka i tatko za dekoracije. Ali moras da se cimas koliko ce da te repne nasa carina i da li ce paket da stigne.
Svidja mi se ona maska anonimis i one sekire...
BICE KUPOVINE
BICE KUPOVINE
Kristjan- Član
- Broj poruka : 25
Datum upisa : 17.10.2017
Tako i treba! Mi imamo tu neke stvari ali ćemo svratiti valjda u subotu da vidimo u Rabac.
Evo kasnije idemo do Kineske prodavnice na pijaci da vidimo šta ima, pa ću objaviti
Evo kasnije idemo do Kineske prodavnice na pijaci da vidimo šta ima, pa ću objaviti
Similar topics
» Omiljene maske
» Neke starije odlične maske
» Maske, kostimi, dodaci za kostimiranje i dekoracije u Nišu što mogu da se nabave za Halloween
» Neke starije odlične maske
» Maske, kostimi, dodaci za kostimiranje i dekoracije u Nišu što mogu da se nabave za Halloween
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu