Black Sabbath (1963)
3 posters
Strana 1 od 1
Black Sabbath (1963)
Black Sabbath iz 1963. godine je jedan od najboljih filmova koje sam gledao. Režirao ga čuveni Italijanski direktor Mario Bava.
To je antologijski film iz tri dela: U prvom delu se radi o devojci koju zove i uznemirava manijak; u drugom delu kućna pomoćnica ukrade prsten od žene koja je preminula, pa je njen duh proganja; i u trećem deluse radi u porodici koja polako jedan po jedan postaju vampiri, koji se tamo nazivaju Vurdulaci.
Film je fenomenalno urađen, efekti su odlični, starinski, sve je na mestu, ima strašnih scena. Po meni je najstrašniji deo upravo sa ženom koju proganja duh žene kojoj je ukrala prsten. To je čak i mene iscimalo malo, ima dosta stršanih scena i cimanja, to je jedan od najstrašnijih delova koji sam video u životu. Jedino su po meni i drugi delovi trebali biti tak ostrašni kao taj. Tu je narator i glumac legendarni Boris Karloff, koji je glumio crno belog Frankenštajna.
Velika preporuka za Halloween ak ohoćete nekoga da uplašite. 9/10
Re: Black Sabbath (1963)
Jaoj, sto stavi sliku od ove babe, to valjda treba da bude iznenadjenje za nasu Halloween postavu ako cemo da gledamo taj odlomak.
Taj odlomak je jedan u rangu najstrasnijih i najjezivijih koje smo gledali, a gledali smo mnogo.
Taj odlomak je jedan u rangu najstrasnijih i najjezivijih koje smo gledali, a gledali smo mnogo.
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu