Lidl Halloween 2020
+2
SonjaHorror
MasterHaosis
6 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Lidl Halloween 2020
Šta brate? Ne prikazuje se ništaDachendo ::Evo šta sam kupio malopre u Lidlu.
Čudi me da se ništa nije uploadovalo, okačio sam dve slike....
Dachendo- Moderator
- Broj poruka : 93
Datum upisa : 25.09.2017
Godina : 46
Dachendo- Moderator
- Broj poruka : 93
Datum upisa : 25.09.2017
Godina : 46
To care! Odlična nabavka!
Vide se sad slike i sa prošlog posta i iz ovog.
Znamo za tortu, viđali smo je. Kilo skoro. Ja bi voleo da je probam, međutim skupo je i imamo slatkiše na pretek.
Vide se sad slike i sa prošlog posta i iz ovog.
Znamo za tortu, viđali smo je. Kilo skoro. Ja bi voleo da je probam, međutim skupo je i imamo slatkiše na pretek.
Dachendo likes this post
Dosta toga ste nakupovali, kao sto sam reko najbolje da vi odlucite a ja cu novac da dam. Kolko bi trebao od prilike da donesem novca? Evenrualno da dokupim jos po nesto.
Kristjan- Član
- Broj poruka : 25
Datum upisa : 17.10.2017
Upravo smo razgovarali na fejsu, napisao sam mu što smo se dogovorili sinoć kod mene.On uzima nešto u Mini Pani, a Jovča gume u Tempo
LJUDI NEMA NIŠTA! Malopre smo bili u Lidl da uzmemo one Halloween krompiriće što smo jeli kod nas pre neki dan i nema! Ni grickalice, slatkiši, skoro sve povučeno. Ostala samo torta par komada, super brain malo i čokoladni kosturi u kovčegu. Cena mu je oborena sa 300 na 230 dinara tako nešto. I vampirska krv ima malo oborena cena na 170 kinte! Super brain i kovčezi se nalaze sa druge strane one police sada, odmah preko puta sladoleda, a vampirska krv je spuštena dole kod jogurta. Torta je pomerena gde su sladoledi. Nema grickalice, ništa! Dožoiveli smo fijasko opasan! Moraću da mesim picu izgleda! Pitao sam radnika tamo, on kaže da nema više i da neće da dobijaju ništa, ali pustio sam im mejl tamo upravo i čekam odgovor da mi zvanično jave. Obično im dva dana treba.
Šta je tu je, bitno da smo svi na okupu i da budemo kreativni, grickalice i ostalo nisu veliki problem sve dok se zabavimo drugim stvarima. Što se tice pice okej je ideja
Kristjan- Član
- Broj poruka : 25
Datum upisa : 17.10.2017
Kupio sam juče 1 Super Brain i 1 "kovčeg" sa čokoladnim kosturima.
Koma- Član
- Broj poruka : 46
Datum upisa : 25.10.2017
Dachendo likes this post
Strana 2 od 2 • 1, 2
Similar topics
» Cineplexx Halloween 2020
» Film za Halloween 2020
» Reaktivacija foruma za Halloween sezonu 2020
» Mini Pani Halloween izbor 2020
» Candy Universe Halloween izbor 2020
» Film za Halloween 2020