Tales From The Darkside serija (1983-1988) najbolje epizode
3 posters
Strana 1 od 1
Tales From The Darkside serija (1983-1988) najbolje epizode
,,Trick or Treat" epizoda.
To je prva epizoda uopšte.
Kako vam se sviđa ta epizoda što smo gledali na Halloween?
Po meni je najbolja epizoda, jedna od njboljih ikada uopšte. matori čovek koji sve gleda kroz pare ceo život, mnogi mu duguju, on to iskorišćava da zaplaši decu na Halloween godinama, i na kraju dođe Đavo po svoje, ali bukvalno. Ona veštica na metli je ekstra odrađena, baš onako kako treba, oni efekti kad izlazi neka para iz nje. Đavoli su isto dobro urađeni, i ona tikva što u demonskom prisustvu menja boju vatre, gori zeleno
To je prva epizoda uopšte.
Kako vam se sviđa ta epizoda što smo gledali na Halloween?
Po meni je najbolja epizoda, jedna od njboljih ikada uopšte. matori čovek koji sve gleda kroz pare ceo život, mnogi mu duguju, on to iskorišćava da zaplaši decu na Halloween godinama, i na kraju dođe Đavo po svoje, ali bukvalno. Ona veštica na metli je ekstra odrađena, baš onako kako treba, oni efekti kad izlazi neka para iz nje. Đavoli su isto dobro urađeni, i ona tikva što u demonskom prisustvu menja boju vatre, gori zeleno
Re: Tales From The Darkside serija (1983-1988) najbolje epizode
Meni se svidja ova epizoda ali mi nije omiljena. Najvise volim onu sa telefonom, ona mi je mnogo strasna. Bile su tu jos neke bas dobre, na primer ona sa dedom sto ne daje deci slatkise za Halloween, pa nastrada. Dobra je i ona sa kupovinom duse i ona kad je onaj lik predvideo da ce covek da umre i rekao kad ce tacno to da se desi da umre pa ovaj da ga zajebe pomerio sat unazad, ali je umro svejedno, kad ovaj drugi vise nije bio tu da vidi.
Re: Tales From The Darkside serija (1983-1988) najbolje epizode
Izbor filmova bio je izvanredan, vidi se da ga je profesionalni Halloweenar napravio, i tu ne može biti greške!
Dachendo- Moderator
- Broj poruka : 93
Datum upisa : 25.09.2017
Godina : 46
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu